Share Button

NU, aceasta linie de la HP nu este atat de “stralucitoare” ca cealalta linie pe care cei de la HP abia au dezvaluit-o si anume cea a celor mai subtiri laptop-uri posibile dar: oamenii obisnuiti cu bugete ce nu depasesc 1000 de dolari, au nevoie si ei de pc-uri noi. Cel mai bun laptop refurbished, poate fi gasit pe DiablosComputer.ro.

Liniile upgradate de Envy si Envy x360 sunt ceva mai grele decat celelalte laptop-uri de la HP (cum ar fi Spectre de 13.3 inch) dar sunt mai performante, au mai multi “cai putere” daca putem spune asa (fara sa mai mentionam prezenta mai bogata a porturilor disponibile) si preturile mult mai decente.

Linia mid-range cu numele de Envy este totusi mai slim si mai usoara decat generatiile precedente, deci s-au facut pasi importanti si in sfera design-ului. Toate laptop-urile din aceasta linie sau gama, prezinta noul port USB Type-C ca si feature standard.

Seo solutions by Seoday

Astea fiind spuse, toata linia Envy include un convertibil si anume Envy x360 de 15.6 inch si 2 notebook-uri de tip clamshell, Envy 15.6 si Envy 17.3. Incepand cu cel convertibil, acesta are ecranul rotativ prezent si pe alte modele de la HP (X360), cu exceptia faptului ca acesta este cu 21% mai subtire decat ultimul model al generatiei anterioare.

Sub “capota”, putem gasi procesoare i5 sau i7 de generatia a 6-a combinate cu placi video de la Intel (Intel Iris Graphics) sau configuratii cu procesoare AMD FX 9800P, combinate cu placi video AMD Radeon R7.

Durata de functionare a bateriei are un rating de pana la 11 ore, cu 3 ore mai mult decat la generatia anterioara. Aceasta linie va fi disponibila cu capacitati ale memoriei Ram de pana la 16GB cu solutii single sau dual-disk (adica ssd+hdd, capacitati de stocare pentru hard disk de pana la 2TB si ssd-uri de 256 de Gb, pe interfata PCI Express.

Ofertele de tip clamshell au design-uri similare (minus ecranul flexibil) si sunt si acestea destul de subtiri, cu siguranta mai subtiri decat modelele pe care vin sa le inlocuiasca.

Modelul de 15 inch in particular, are o grosime de doar 17 mm (0.7 inch) si o greutate de 2 kg, in timp ce modelul de 17 inch are 3kg si o grosime de 25.45 mm (aproape 1 inch). In plus, ambele modele au suport optional pentru interfata de recunoastere faciala “Windows Hello” si dispun de tehnologia proprietara HP Fast Charge, ce permite incarcarea acumulatorilor la 90% din putere in maxim 90 de minute, asta in timp ce laptop-ul este inchis. Acestea ar fi asemanarile.

Exista si cateva diferente, in afara de marimea display-urilor. In timp ce versiunile de 15 inch au placi video Intel Iris Graphics, modelele de dimensiuni mai mari vor avea placi video dedicate de la Nvidia si anume: Nvidia Geforce 940 MX GPU.

Desi ambele modele vor avea hard-disk de pana la 1Tb capacitate, modelul de 15 inch va avea ssd de doar 256 de Gb, in comparatie cu modelul mai mare, ce va avea ssd de 512gb.

Be Sociable, Share!