Seo solutions by Seoday
Share Button

Utilizatori de IMO, pregatiti-va! Veti avea de acum incolo posibilitatea sa initiati convorbiri face-to-face (videochat), acum cand agregatorul IM, a adaugat optiunea de videocall in repertoriul sau. Daca vrei sa te angajezi in videochat, intra pe Angels of love!

Initial, aceasta facilitate a fost lansata doar pentru un mic grup de beta-testeri, dar acest feature ce constituie cel mai mare update al acestei aplicatii inca de la lansare, este acum disponibil atat pe platforma Google cat si pe cele iOS, incepand de astazi.

Dupa ce iti vei face update-ul aplicatiei, vei observa un camera-icon in apropierea numelor (contactelor) din lista ta si poti initia cu orice persoana din lista, o sesiune de videochat.

Aceasta sesiune va functiona prin wi-fi si celullar (3G si 4G) indiferent de serviciul messenger-ului, atata timp cat persoana cu care doresti sa faci videochat, este si ea conectata (logata) pe IMO.

Ce aduce in plus acest update al IMO?

–    O platforma de comunicare de top – aplicatia permite acum celor peste 10 milioane de utilizatori sa initieze video-call-uri cu prietenii si familia de oriunde din lume, fara taxare.
–    Imo permite o conectare usoara pentru video-call-uri pe sisteme cu Android, iPhone si iPad-uri, prin folosirea standardelor wif-fi, 3G, 4G sau LTE (tipuri de conexiuni la internet). Pentru a incepe un video-call, trebuie doar sa gasesti contactul cu care vrei sa vorbesti si sa executi click pe iconita cu camera, aflata chiar sub numele acestui contact.
–    Video-calling-ul este doar o alta cale de comunicare on-the-go, prin IMO. In plus fata de platforma centrala ce te lasa sa te conectezi si cu network-uri 3rd party, aplicatia mobila iti permite si sa folosesti o functie a chat-ului de grup, pentru a mentine toate contactele aproape, in vederea planificarii unei intruniri de exemplu, etc.
–    Se pot trimite mesaje de tip quick voice dar si multimedia. Conversatiile se pot purta intre platforme desktop si platforme mobile, mai ales atunci cand sunteti in miscare sau sunteti plecat de acasa.

Anuntul acestui update s-a facut simultan cu aparitia Broadcast – un nou feature de social discovery, ce te lasa sa descoperi noi persoane, sa te conectezi cu acestea si sa aderi la topicuri care te intereseaza in mod deosebit.

digitalcomputer.ro

Acelasi lucru se poate face si pentru grupuri de persoane, ce pot efectua discutii de tip forum, dar in timp real, putand efectua si scurte sesiuni de videochat intre ele, daca este necesar.

Ceo-ul de la IMO, Ralph Harik, declara: “Userilor nostri le place sa fie tot timpul conectati.

Indiferent ca acestia apeleaza la serviciile aplicatiei noastre pentru a imparti momente dragi cu rudele sau prietenii aflati la distanta sau pentru a trimite scurte mesaje unui partener de afaceri, lansarea acestei capabilitati de video-call, demonstreaza in continuare angajamentul pe care ni l-am luat cu mult timp in urma si anume acela de a ne lasa utilizatorii sa decida cum doresc sa comunice.

Ne bucuram ca aceasta solutie vine ca un raspuns ferm la doleantele lor si asteptam feedback-urile despre aplicatia noastra.”

Be Sociable, Share!