Seo solutions by Seoday
Share Button

Pentru ca luna decembrie este luna cadourilor, cineva s-a hotarat ca este cazul sa o marcheze asa cum se cuvine. Asta inseamna ca toata luna decembrie toti cei care trec pragul magazinului Selgros (oricare dintre acestea) pot beneficia de reduceri si TVA cadou la diferite categorii de produse.

In imagine aveti pentru fiecare zi reducerile si puteti sa va ganditi si sa va organizati ce cumparaturi aveti de facut in fiecare zi.

In afara de data de 25 cand si magazinul este inchis, in fiecare zi puteti sa va bucurati de oferte fenomenale la produse de sezon si pentru interesul tuturor. Unde s-a mai pomenit asa campanie, ca in fiecare zi sa se bucure oamenii de reduceri la produse de care toata lumea are nevoie in aceasta perioada?

Promotiile zilnice in Timisoara si in toata tara se impart in doua categorii. Una se refera la reduceri efective de 10, 15 sau chiar 40 de procente, iar cealalta se refera la TVA cadou la o categorie de produse diferita de cele care sunt reduse.

Si acest cadou, pentru cei care nu stiu, este de o valoare de fix 24% din costul produsului. Toate aceste reduceri se ofera direct la casa de marcat, direct pe factura. Veti vedea doar la final ca totalul facturii este unul foarte mic.

Care este avantajul acestor tipuri de promotii? Este simplu. Omul stie clar in fiecare zi de ce se poate bucura, daca are nevoie de acea categorie de produse, cand sa le gaseasca la promotie. Asa ca este foarte simplu sa isi faca un program clar si usor de urmat.

Asa ca profitati de ocazie in luna cadourilor si faceti cadourile pe care vi le doreati si nu vi le permiteati!

Selgros Timisoara
Produse alimentare si nealimentare
Calea Aradului nr. 64 Timisoara,
300291 , RO
Tel: 0256 279 000
Fax 0256 279 199

digitalcomputer.ro

Be Sociable, Share!