Share Button

Parintii, cu siguranta cauta incaltamintea ideala pentru cei mici, asa ca in cele ce urmeaza in acest articol vom discuta putin despre acest subiect, pentru a vedea cum se alege incaltamintea ideala pentru copilasi.

Mai intai de toate, acestia trebuie sa aleaga marimea potrivita a incaltarilor, pentru ca in caz contrar cei mici nu se vor simti confortabil atunci cand vor fi incaltati, motiv pentru care vor plange si vor fi agitati. Cu siguranta daca un copil poarta marimea 21, parintii trebuie sa opteze pentru incaltaminte copii marimea 21, sau chiar pentru o marime mai mare, insa niciodata pentru o marime mai mica. Daca acestia aleg o marime mai mare, incaltamintea va fi purtata ceva mai mult timp.

Apoi, este necesar ca parintii sa tina cont de calitatea materialului din care este confectionata incaltamintea, pentru ca aceasta poate fi fabricata din diferite materiale, unele fiind de calitate superioara, altele nu.

Pielea naturala este cel mai bun material din punct de vedere al calitatii, asa ca parintii care cauta incaltaminte pentru copiii lor, ar fi indicat sa isi indrepte atentia spre acest material.

Cizmele Bernard sunt lucrate manual cu piele naturala de cea mai buna calitate, si sunt ideale pentru copilasi pe timpul sezonului rece. Incaltamintea este din piele naturala, moale, de calitate superioara, cu o textura excelenta, iar interiorul incaltarilor este captusit cu blana sintetica.

Talpa din cauciuc este foarte flexibila si anti-derapanta , in timp ce talpa interioara este din din piele naturala, si ii ofera piciorului o buna respiratie, flexibilitate si confort in timpul mersului. Sistemul de prindere cu berete tip arici permit o incaltare rapida a copilului, iar aceste cizme sunt ideale pentru copii inca de la primii pasi pentru ca acestia sa deprinda un mers sanatos si natural.

Pentru fetite, parintii pot sa isi indrepte atentia de exemplu spre cizmele Atika, care sunt lucrate cu materiale de cea mai buna calitate. La exterior sunt fabricate din piele naturala, moale, de calitate superioara, in timp ce talpa din cauciuc este foarte flexibila si anti-derapanta. Aceste incaltari sunt prevazute cu “chitaitoare” (care se poate detasa la nevoie) pentru a distra bebelusul, dar si pentru a-l incuraja sa calce pe calcaie.

Interiorul, captusit cu blanita groasa si calduroasa din material sintetic, asigura confortul termic al micutilor dumneavoastra atat in zilele friguroase de toamna cat si iarna. De precizat este faptul ca sistemul de prindere cu berete tip arici permit o incaltare rapida a copilului.

Ei bine, aceste incaltari sunt recomandate pentru copii inca de la primii pasi pentru ca acestia sa deprinda un mers sanatos si natural.

Tot pentru sezonul rece, o alta alegere perfecta este reprezentata de cizmele Fifi care sunt lucrate manual cu piele naturala de cea mai buna calitate. Incaltamintea este din piele naturala, moale, de calitate superioara, cu o textura excelenta iar interiorul este captusit cu blana sintetica.

Talpa din cauciuc este foarte flexibila si anti-derapanta in timp ce talpa interioara din piele naturala, ofera piciorului o buna respiratie, flexibilitate si confort in timpul mersului.

digitalcomputer.ro

Sistemul de prindere cu berete tip arici permit o incaltare rapida a copilului. De precizat este faptul ca acesti papuci sunt recomandati pentru copii inca de la primii pasi pentru ca acestia sa deprinda un mers sanatos si natural.

 

Be Sociable, Share!