digitalcomputer.ro
Share Button

O data cu introducerea celui mai nou smartphone al celor de la Apple si anume Iphone SE pe 21 Martie 2016, este timpul sa ne intoarcem privirile catre urmatorul flagship ce se lasa inca asteptat, dar se va lansa probabil, undeva in toamna acestui an. Pentru geam protectie iPhone, intra pe AccesoriiGsm.ro.

Iphone 7, caci despre el este vorba, se bucura deja de o cantitate enorma de zvonuri si speculatii din partea fanilor Apple si nu numai.

Este un “hype” in toata regula. Dar, ca sa fim clari: nu avem informatii solide, direct de la sursa despre specificatiile exacte si despre design-ul acestui telefon, dar vrem sa va impartasim cateva idei, despre cum ar putea sa arate acest smartphone si ce tip de hardware este posibil sa contina.

Conform traditiei Apple, modelele de iPhone se lanseaza in toamna. Asta s-a schimbat anul asta pe 21 Martie, o data cu lansarea iPhone SE, ce combina lookul mai vechiului iPhone 5s cu “soul-ul” (sufletul) lui iPhone 6.

Design.

De cativa ani, update-urile majore ale Apple in ceea ce priveste smartphone-urile, au urmat o curba predictibila: schimbarile majore de design s-au intamplat in anii pari, in timp ce anumite upgrade-uri tehnologice, au fost aplicate anumitor design-uri deja implementate, in anii impari (device-urile de tip S).

In concluzie, pentru anul 2016, vom avea o schimbare radicala atat in design, cat si in hardware, cu posibilitatea unor inovatii care ne vor da pe spate efectiv. Anumite zvonuri ne dezvaluie ca Apple a conceput pentru noul iPhone 7 un numar destul de mare de prototipuri, experimentand cu 3 forme de design al carcasei (mai subtire se pare) + un design de backup despre care se spune ca ar fi asemanator cu iPhone 6S.

Mai recent, publicatia MacRumors, a sugerat ca iPhone 7 va avea de fapt un design foarte asemanator cu iPhone 6 si iPhone 6S. Astea fiind spuse si noi ne asteptam ca cei de la Apple sa scoata acest device in cel putin 2 versiuni, una standard de 4.7 inchi si una ceva mai mare, posibil de 5.5 inchi sau mai mult.

Versiunea din urma, dupa cum probabil v-ati dat seama, va fi lansata ultima si va avea un “+” in coada, adica iPhone 7 Plus, dupa buna traditie Apple.

Merita sa mentionam si zvonurile referitoare la rezistenta la apa (waterproof) a acestui device.

Tinand cont de faptul ca multe persoane isi scapa mobilele in apa sau diferite lichide, s-ar putea ca Apple sa tina cont de aceste accidente si sa creeze un device water-ressistant sau waterproof, competitia deja avand mai multe modele cu aceasta facilitate (Samsung Galaxy S5, Sony cu al lor Z5 Premium si Motorola cu entry-level-ul Moto G).

Seo solutions by Seoday

Totusi, daca tinem cont ca cei de la Samsung nu au facut si modelul Galaxy S6 waterproof, putem deduce ca aceasta optiune nu a fost una critica pentru utilizatori. Pe de alta parte, una dintre cele mai “brutale” schimbari conform zvonurilor, este inlocuirea jack-ului de 3.5 mm cu un port proprietar, lucru care deja este combatut de catre fanii nemultumiti de acest lucru.

Be Sociable, Share!