Share Button

La-ce-ne-ajuta-exercitile-pe-banda-de-alergatBanda de alergat poate oferi un antrenament eficient chiar in propria casa. Benzile de alergare sunt bune pentru toate nivelurile de fitness din cauza capacitatii lor de a permite reglarea vitezei si inclinatiei platformei. Aceste benzi sunt bune pentru o varietate de scopuri si obiective. Cei care prefera mersul pe jos  sau alergatul in aer liber si se confrunta cu conditii metereologice nefavorabile sau alte conditii care fac antrenamentul dificil uneori, o banda de alergat ofera alternativa de face toate aceste lucruri din propria casa. Exercitiu de interior cu o banda de alergat va ofera un mediu consistent si controlat.

Benzile de alergat va permit sa controlati viteza si distanta mai précis decat in aer liber. Consola benzi de alergare va permite sa setati dvs. ritmul si miscarea, centura poate fi ajustata pentru a mentine acelasi ritm de alergare.

Mersul lejer pe banda de alergat este o forma de exercitiu aerob care arde calorii. Utilizarea regulata a unui astfel de echipament fitness va ajuta sa pierdeti in greutate, mai ales daca aveti si o dieta imbunatatita. Banda de alergat este ideala si pentru incepatori deoarece acestia sunt capabili de a se antrena mai mult decat pot in aer liber.

Seo solutions by Seoday

Cand vine vorba despre banda de alergare, antrenorii au o multime de lucruri bune de spus despre acest tip de antrenament. Decizia de a rula in interior pe o banda de alergat este simpla mai ales atunci cand aceasta evita riscul de accidentare (mai ales in timpul iernii). Atunci cand nu esti nevoit sa te confrunti cu vreme de afara si poti foarte bine alerga in aer liber, ca si alternativa, banda de alergat poate fi folosita ca si echipament fitness valos pentru forta si viteza.

Multe cluburi de sanatate au benzi de alergat achizitionate de la  Expertfitness.ro si   amplasate in fata oglinzii . Aceasta este o mare oportunitate de a rula in fata unei oglinzi pentru a evalua postura vostra. O postura corecta in timp ce alergati este un mare plus in lupta cu kilogramele.

Asa cum se intampla adesea in viata, cele mai simple lucruri sunt de multe ori si cele mai bune. Intr-adevar, alaturi de inot, joggingul ofera unul dintre cele mai bune antrenamente de ansamblu.
Banda de alergat este foarte populara in randul celor care vor sa slabeasca sau doar sa se antreneze.

De ce? Aici avem trei motive principale:

1. Comoditatea – cei mai multi oameni prefera sa nu faca exercitii in aer liber atunci cand este frig, intuneri sau vremea este nefavorabila. Cei care detin o banda de alergat, se pot antrena cand vor fara alte probleme pe care le pot intampina in sala de fitness. Si din moment ce majoritatea oamenilor sunt familiarizati cu elementele de baza, mersul pe jos au alergatul, benzile de alergare sunt destul de usor de utilizat.

2. Beneficii fizice – exercitarea antrenamentului pe o banda de alergat are o gama larga de beneficii. Aceste exercitii au o mare valoare cardiovasculara pentru inima, plamanii si sistemul circulator. E un mod foarte eficient de a pierde tesutul adipos din organism. Are beneficii musculo-scheletice, de asemenea si pentru ca alergarea poate reduce stresul, te simti, de fapt, mai calm si mai relaxat chiar daca transpiri si depui efort.

3. Impact redus – atunci cand alergati in aer liber . pe suprafete dure cum ar fi asfalt sau beton, alergatul  poate avea consecinte asupra genunchilor, soldurilor si spatelui. Banda de alergat are proprietati de absorbtie a socului si poate reduce foarte mult stresul pus pe picioarele tale si pe articulatii.

Be Sociable, Share!