Share Button

Nu doar la sala de fitness intalnesti un stepper, o bicicleta sau o banda de alergare. Aceste aparate de fitness sunt prezente si in multe locuinte, deoarece oamenii incep sa-si dea seama cat de importanta este miscarea, mai ales atunci cand au o viata sedentara.

Daca petreci zilnic multe ore la birou, inseamna ca si tu ai nevoie de un stepper de pe http://www.expertfitness.ro/steppere . De ce? Pentru ca ai mare nevoie sa faci miscare. O viata sedentara nu este o viata sanatoasa. Cu ajutorul unui stepper poti face miscare in mod placut.

Daca vrei sa-ti cumperi un aparat de fitness, sfaturile care urmeaza ti-ar putea fi de folos pentru a face o alegere corecta si benefica pentru tine. Iata ce trebuie sa ai in vedere:

•    Scopul

Cand faci o astfel de achizitie, scopul tau este clar. Unele persoane cumpara un aparat de fitness pentru a slabi, altele pentru a face miscare zilnic. Gandeste-te pentru ce vrei tu un astfel de aparat si alege-l pe cel care te ajuta cel mai mult sa-ti atingi scopul.

•    Ce parte a corpului vrei sa lucrezi

Partea corpului pe care vrei sa o lucrezi este de asemenea importanta intr-o astfel de alegere. Daca vrei sa lucrezi mai mult mainile, nu cumperi o bicicleta doar pentru picioare, ci una si pentru maini, si pentru picioare. Fiecare aparat lucreaza anumiti muschi, asadar, acest aspect este unul dintre cele mai importante.

Seo solutions by Seoday

•    Pretul

Vrei, nu vrei, de multe ori pretul conteaza. Daca pentru tine nu conteaza, atunci isi poti cumpara orice aparat vrei, indiferent de cat este de scump. Insa, cand nu-ti permiti sa faci o investitie uimitoare, cauti un produs care sa se incadreze in suma de bani pe care esti dispus sa o dai. Vei gasi cu siguranta ceva si pentru bugetul tau.

•    Afisajul

Este foare important pentru tine ca atunci cand folosesti un aparat de fitness sa stii ce performante atingi, numarul de calorii arse, sau timpul petrecut lucrand la aparatul respectiv. Alege asadar, atunci cand se poate, un aparat care sa indice pe display tot ce ai tu nevoie sa stii, cum ar fi: timpul, distanta, caloriile arse, viteza de rulare sau ritmul cardiac.

•    Dimensiunile

Cand locuiesti intr-o incapere destul de mica, spatiul chiar poate fi o problema, si nu una simpla. Probabil e neplacut si pentru tine sa mergi sa alergi pe banda intr-un colt in care e intuneric, in debara sau intr-un capat de hol. Cumpara-ti un aparat care sa aiba dimensiunile potrivite astfel incat sa-l poti aseza unde doresti. Cel mai adesea, oamenii aleg sufrageria sau dormitorul, in functie de camera in care exista un televizor, deoarece astfel timpul trece mai usor.

•    Reglarea partilor componente

Aparatul de fitness pe care il cumperi trebuie sa se potriveasca dimensiunilor tale. El trebuie sa poata fi ajustat in functie de nevoile tale, deoarece ai nevoie de exercitii facute comod. O persoana de 150 cm nu-si va cumpara o bicicleta cu un scaun inalt de 1m, la fel cum una de 200 cm nu-si va cumpara o bicicleta cu un scaun de 50 cm. Daca scaunul este reglabil, situatia este perfecta.

Tine cont de aceste aspecte si fa alegerea potrivita.

digitalcomputer.ro

Be Sociable, Share!