Seo solutions by Seoday
Share Button

Web Design-ul este posibil datorita introducerii de interogari media in CSS stilul de proprietati in versiunea 3. Media query-urile sunt o serie de comenzi care sunt incluse in stilul de pagini care indica faptul ca documentul HTML trebuie sa se comporte pe diferite tipuri de ecrane.

Pentru a intelege mai bine aceasta tehnologie, design-ul paginii web, ca si ziarele si revistele, se bazeaza pe coloane. Astfel, dupa filozofia design-ului receptiv, daca o pagina web la rezolutia PC (1028×768 px) este de 5 coloane, pentru o tableta (800×600 px) ar fi necesara doar 4 si  pe un telefon inteligent sunt de obicei o latime de la 320 pana la 480 pixeli ar utiliza doar 3 coloane.

In fiecare an, vedem noi elemente si stiluri in designul site-ului. Unele elemente – cand sunt incorporate ingrozitor – vor elimina si utilizatorii. Alte elemente functioneaza pentru a imbunatati modul in care arata continutul pe un anumit dispozitiv. Desi nu este necesar sa includeti toate tendintele care apar pe site-ul dvs., multe dintre ele au potentialul de a imbunatati experienta vizitatorului dvs. Daca vreti sel mai bun site accesati https://droidwebdesign.com.

digitalcomputer.ro

Dar, cu atat de multe optiuni din care puteti alege, poate fi o provocare pentru a determina care dintre ele sunt intr-adevar de luat in considerare. Pentru a va ajuta sa va concentrati atentia, am detaliat opt ​​elemente importante ale designului modern al site-ului pe care il puteti include pentru a imbunatati performanta site-ului dvs.

Majoritatea companiilor au un anumit font sau tipografie pe care le folosesc pentru a ajuta clientii sai sa le identifice imediat fata de concurentii lor. In ultimii ani, designerii au primit o gama mai larga de fonturi pentru a alege din ele, facand astfel mai usor marcile sa se exprime mai exact prin tipografie.

De exemplu, The New Yorker este recunoscuta instantaneu prin utilizarea fontului unic, Adobe Caslon Pro. In timp ce mai multe fonturi unice, cum ar fi Blokletters-Balpen, au inceput sa fie utilizate de companii de startup si de tehnologie precum Zero.

Tipografia foloseste o tendinta de design pe intreg site-ul pentru a duce cititorii catre diferite parti ale paginii. De exemplu, site-ul The New Yorker conduce vizitatori de la o sectiune la alta pe baza tipografiei si dimensiunilor fontului.

Atunci cand creati marca companiei dvs., alegerea dvs. in tipografie poate indica sugestii subtile despre cine sunteti. Esti distractiv sau serios? Functional sau informativ? Indiferent de fontul pe care il alegeti, asigurati-va ca designerul dvs. considera aplicabilitatea acestuia in browsere si computere. Alegerea unui font care nu este acceptat de browsere si computere obisnuite ar putea insemna ca site-ul dvs. Web este afisat in mod ciudat pe diferite dispozitive.

Imaginile de mari dimensiuni sunt, de asemenea, adesea plasate in fundal, cu text si alte tipuri de continut suprapuse in partea superioara. Indiferent de abordarea pe care o utilizati, imaginile mari va pot ajuta sa va spuneti povestea fara a trebui sa va bazati doar pe text. Atentie insa la modul in care alegeti imaginile pentru ca exista unele restrictii si drepturi de autor.

Be Sociable, Share!