digitalcomputer.ro
Share Button

Atunci cand vrei sa creezi un site pentru compania ta, sau ai de gand sa creezi un site in interes personal, trebuie sa tii cont de mai multe aspecte foarte importante, precum alegerea unui nume de domeniu, alegerea unei platforme pentru site, si nu in ultimul rand, alegerea unui serviciu de Gazduire Enterprise.

In cele ce urmeaza, vom discuta despre platforma pe care ai putea sa iti creezi site-ul, si vei putea sa gasesti si cateva motive in acest sens.

Cea mai indicate solutie ar fi aceea de a-ti crea site-ul pe platforma WordPress, care in anul 2003 a reusit sa devina in adevaratul sens al cuvantului, un manager de continut, iar astazi, mai mult de 75 de milioane de utilizatori posteaza tot felul de articole pe site-urile si blogurile pe care le au pe aceasta platforma.

Seo solutions by Seoday

WordPress este platforma care este capabila sa actualizeze si sa acceseze un site intr-un mod dinamic, iar in continuare vom discuta despre cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa iti creezi site-ul pe aceasta platforma.

Crearea, editarea si publicarea continutului sunt operatiuni simple si usoare in momentul in care detii un site pe aceasta platforma, datorita panoului prietenos si accesibil oricui, fapt care a si determinat WordPress sa devina unul dintre CMS-urile cele mai utilizate.

Platforma WordPress detine toate facilitatile si instrumentele necesare pentru procesul de optimizare seo, iar din acest punct de vedere este fara doar si poate cel mai prietenos CMS, iar mai mult decat atat, are casute pentru cuvintele cheie, pentru meta descriere si meta taguri.

Gama variata de plugin-uri este un alt motiv pentru care ai putea sa alegi sa iti creezi site-ul pe aceasta platforma. Referitor la aceste plugin-uri, important de specificat este faptul ca ar trebui sa ramana active doar cele utilizate, in timp ce acelea care nu sunt utilizate si cele vechi, ar trebui dezactivate pentru ca pot sa fie vulnerabile si pot afecta site-ul.

Faptul ca WordPress este o platforma open – source, este inca un motiv pentru care poti alege sa iti creezi aici site-ul, pentru ca ii ofera acestuia siguranta si securitate. Mai mul decat atat, este acel gen de platforma care ofera diferite teme prietenoase oricarui dispozitiv,

Compatibilitatea WordPress este iarasi un motiv pentru care este recomandat sa iti creezi aici site-ul, pentru ca foloseste coduri conforme cu W3C, asa ca site-ul iti va fi accesibil de pe orice browser.

Platforma WordPress este ideala pentru crearea site-ului tau, pentru ca poate sa suporte diferite tipuri de continut, de la continut text, la imagini, media, video etc. Deasemenea, datorita acestui aspect, aceasta platforma sustie canalul Youtube, dar si retelele social media precum Facebook sau Twitter.

Asadar, acum ca am stabilit platforma pe care ar cam trebui sa iti creezi site-ul, urmatorul lucru la care va trebui sa te gandesti, va fi alegerea unui serviciu de gazduire web.

In acest sens, ai putea alege varianta ieftina si anume gazduirea shared, ai putea opta pentru varianta de mijloc si anume un server VPS, sau ai putea alege varianta cea mai scumpa, si anume gazduirea dedicata.

Be Sociable, Share!