digitalcomputer.ro
Share Button

In momentul in care vrei sa iti cumperi un smartphone care sa aiba specificatii tehnice remarcabile, iar pretul sau sa nu fie unul foarte mare, cu siguranta ar trebui sa iti indrepti atentia si spre ultimele modele scoase pe piata de catre Nokia.

Deja cunoastem cu totii faptul ca brandul finlandez a fost acum mai bine de un deceniu, cel mai apreciat producator de telefoane mobile, insa odata cu trecerea timpului si cu trecerea la sistemul de operare Windows Phone, Nokia a pierdut multi clienti.

Ani la rand, acest producator nu a fost apreciat de catre utilizatori, insa se pare ca, a inceput sa scoata pe piata telefoane care au sistemul de operare Android, iar utilizatorii incep sa isi intoarca din nou privirile si spre Nokia.

Seo solutions by Seoday

Ai putea sa iti cumperi de exemplu modelul Nokia 6, care este un telefon pur si simplu deosebit, are cel mai nou sistem de operare Android instalat, dispune de un ecran full hd stralucitor de 5.5 inch, sunetul este unul captivant cu Dolby Atmos, iar camera este de 16 mega pixeli.

Acest model a fost realizat anume pentru perfectiune si a fost special construit pentru a dura cat mai mult timp. Designul terminalului Nokia 6 este unul de top, avand un exterior din metal si foarte elegant, iar detaliile sunt precise.

Vei putea sa iti alegi un model Nokia 6, intr-una din cele 5 culori disponibile, si cu siguranta vei fi fascinate.

Acest terminal a fost realizat cu scopul de a face fata tuturor provocarilor vietii, astfel ca dispune de o carcasa metalica, realizata integral din aluminiu prelucrat cu precizie, si alaturi de sticla foarte rezistenta Corning Gorilla Glass, are rolul de a proteja telefonul in viata de zi cu zi.

Acest telefon mobil este pur, sigur si actualizat, si cuprinde toata gama de servicii Google, insa ce este mai important, aplicatii inutile nu contine. Vei putea sa primesti mereu actualizari ale sistemului de operare, de fiecare data cand este disponibila o versiune noua de Android.

Asadar, acestea fiind spuse, tinand cont de detaliile amintite anterior, ai putea oricand sa iti indrepti atentia spre un model Nokia 6, si cu siguranta te vei felicita pentru alegerea facuta.

In ciuda faptului ca terminalul are carcasa din aluminiu, pentru a te putea bucura cat mai mult timp de telefon, ar trebui sa iti indrepti atentia si spre cateva modele de Huse Nokia, care iti vor proteja si mai mult telefonul.

Atunci cand vei opta pentru o asemenea husa, va trebui sa te gandesti la faptul ca aceasta iti va proteja telefonul si impotriva socurilor mecanice daca acesta va fi scapat pe jos, dar va fi extrem de utila si pentru ca nu ii va permite telefonului sa capete un grad mare de uzura.

Asadar, este neaparat ca in momentul in care iti cumperi un smartphone Nokia 6, sa iti indrepti atentia si spre o husa, si fie alegi o husa anume pentru acest model, fie poti sa iti alegi o husa universala.

Be Sociable, Share!