Share Button

Atunci cand sunteti in cautarea de baterii Nokia este bine sa va orientati spre acumulatori Nokia originali. Astfel de acumulatori Nokia originali pot fi achizitionati de pe Magazingsm.ro, unul dintre cele mai profesioniste magazine gsm din tara.

Lumia 800 este un smartphone cu adevarat uluitor, care se ridica la toate standardele unice asteptate de la Nokia.Chiar daca mandrii proprietari ai dispozitivului spectaculos de elegant au facut pace cu bateria ce nu poate fi scoasa si schimbata, multi au observat faptul ca folosirea smartphone-ului la capacitate maxima consuma bateria destul de repede.

Chiar de la lansarea smartphone-ului, problemele legate de baterie au fost o preocupare centrala pentru multi utilizatori. In privinta acestor preocupari, site-ul Nokia din Marea Britanie a furnizat un numar de sfaturi privind conservarea bateriei atunci cand se utilizeaza Lumia 800. Cei care cauta sa utilizeze dispozitivulu fara sa compromita prea mult energia bateriei pot incerca trucurile urmatoare.

digitalcomputer.ro

1. Folositi o tema mai intunecata
Temele intunecate necesita mai putina energie la afisare. Mergeti la Settings – System – Theme si alegeti fundalul intunecat. Astfel, puteti conserva si mai multa energie prin scaderea nivelului de luminozitate. Apasati pe Brightness din meniul Systems si apoi selectati Turn Auto Adjust Off pentru a seta nivelul la Low.

2. Folositi modul Battery Saver
Prin utilizarea modului Battery Saver din meniul Settings, nu veti mai primi actualizari cu privire la email-uri si calendar. Live Tiles si anumite aplicatii nu vor mai rula si nici actualiza.

3. Camera
Iesiti din si inchideti aplicatia camerei folosind butonul din spate in loc de butonul Windows.

4. Dezactivati retelele Wi-Fi si 3G
Scanarea continua pentru punctele de conexiune Wi-Fi adauga un efort in plus pentru bateria de pe Lumia 800.Acelasi lucru se intampla si in cazul conexiunilor 3G. Prin urmare, mergeti la meniul Settings pentru a dezactiva 3G-ul si oricare alte conexiuni Wi-Fi. Daca doriti sa va conectati la internet, incercati sa o faceti pe Wi-Fi mai degraba, decat pe GPRS sau 3G, pentru a minimiza energia bateriei.

5. Reduceti frecventa de sincronizare a email-ului
Verificarea email-ului din 5 in 5 minute tinde sa reduca substantial energia bateriei. Incercati sa va setati telefonul pentru a face actualizari dupa un orar. Mergeti la Settings – System – Email+Accounts, alegeti contul de email si setati optiunea Download New Content.

6. Dezactivati vibrarea
Modul de vibrare mananca intr-adevar o cantitate destul de mare din energia bateriei. Asa ca, daca nu aveti neaparata nevoie de ea, mergeti la Settings – Ringtones+Sounds si modificati Vibrate la Off.

7. Treceti pe modul de zbor in timpul noptii
Odata ce Lumia 800 este comutat pe modul de zbor, nu va mai exista nicio conexiune de retea. Ceasul desteptator va suna totusi, chiar daca telefonul este in acest mod.

8. Inchideti programele pe care nu le folositi
Este bine ca aplicatiile ce nu sunt folosite, dar ruleaza in fundal, sa fie inchise, deoarece acestea consuma o cantitate destul de mare din energia bateriei.

Be Sociable, Share!