Share Button

In trecut, inelele barbatilor erau foarte simple, iar barbatii nu aveau cine stie ce preferinte atunci cand isi alegeau astfel de bijuterii. Dar, mai recent am vazut ca pietrele pretioase devin o alegere foarte populara si in randul barbatilor, iar acestia isi aleg inele cu diamante pentru barbati de la Royal Diamante.

Tinand cont de acest aspect, vom vedea in cele ce urmeaza in acest articol care ar fi cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunoasca barbatii atunci cand isi aleg astfel de bijuterii.

Este important de mentionat deasemenea faptul ca exista un spectru larg de inele pentru barbati cu pietre pretioase. Unii au optat pentru inele prevazute pietre pretioase si indraznete, in timp ce altii au optat pentru legaturi foarte subtile de pietre. Acestea din urma ar putea fi potrivite pentru barbatii carora le place sa pastreze lucrurile interesante, dar subestimate.

digitalcomputer.ro

Pietre pretioase pentru inele pentru barbati

Diamant

Diamantele sunt elegante, sofisticate, iar nuanta alba stralucitoare inseamna ca se potrivesc perfect cu orice costum. Ele sunt, de asemenea, pietre traditionale pentru bijuterii, facandu-le o alegere foarte buna pentru inele pentru barbati.

Ametist

Ametistul reprezinta claritate si curaj – doua lucruri pe care multi oameni aspira sa le aiba. Purpuria profunda este de asemenea culoarea regalitatii si nobilimii, facandu-l o alegere populara pentru barbatii care se mandresc cu cine sunt.

Aquamarin

Aquamarine reprezinta credinciosia, curajul si prietenia, facandu-l o alegere comuna pentru barbatii care impartasesc aceste valori. Este numit dupa apele marii.

Diamant negru

Diamantele negre sunt indraznete, dar ele sunt de asemenea elegante si sofisticate. Acest lucru face ca inele care sunt prevazute cu astfel de diamante sa fie foarte populare pentru barbatii moderni, deoarece sunt plini de versatilitate.

Peridot

Peridot inseamna putere si influenta, facandu-l perfect pentru barbatii care au parti egale de ambitie, vointa si incredere.

Ei bine, acestea sunt pietrele pretioase spre care isi indreapta barbatii atentia atunci cand isi aleg un inel barbatesc. Cu siguranta insa, acestia pun mare pret si pe metale, iar in cele ce urmeaza vom vedea despre ce este vorba.

Platina

Platina are o nuanta de argint, dar este plina de stralucire. Este, deasemenea foarte durabila si are un aer de sofisticare aparte, facandu-o un material foarte cautat atunci cand discutam atat despre inele pentru femei cat si inele barbati.

Argint

Argintul este o alta alegere populara pentru barbati. Culoarea sa inseamna ca este subevaluat si este usor sa se imperecheze cu orice stil. Argintul are nevoie de lustruire obisnuita, asa ca este mai indicat pentru barbatii care nu se supara sa opteze pentru un pic de intretinere.

Aur alb

Similar aurului, aurul alb are o nuanta metalica stralucitoare care poate fi asociata cu orice, facandu-l o alegere excelenta pentru barbati. Si, isi pastreaza stralucirea cu mai putin lustruire decat cere argintul.

Aur roz

Aurul din aur este un aliaj realizat din aur galben si cupru, care ii confera o nuanta calda. Aceasta este o culoare unica si devine din ce in ce mai populara pentru bijuteriile barbatilor, deoarece scapam anumite stigmate de imbatranire cu privire la culorile specifice genului.

Aurul negru

Aurul negru are o placare cu rodiu care face ca aurul sa apara in negru. Si, din moment ce multi barbati iubesc negrul si au culori mai intunecate in dulapurile lor, este o alegere excelenta pentru inelele barbatilor.

Seo solutions by Seoday

Asadar, acestea sunt pietrele pretioase si metalele spre care se orienteaza barbatii care isi cauta inele la Royal Diamante. Din fericire, acest magazin le ofera posibilitatea de a-si alege inelele prefecte.

Be Sociable, Share!