Seo solutions by Seoday
Share Button

De cele mai multe ori femeile, insa exista situatii in care chiar si barbatii trec pragul saloanelor de infrumusetare cu scopul de a-si face o programare pentru un tratament de epilare definitiva.

Este cat se poate de firesc ca atat femeile cat si barbatii sa isi doreasca o epilare definitiva in conditiile in care se simt mult mai bine in pielea lor atunci cand scapa de parul nedorit de pe anumite suprafete ale corpului.

Ei bine, din fericire exista in prezent mai multe saloane de infrumusetare care vand epilare definitiva, asa ca fiecare poate alege salonul pentru a se epila in functie de preferinte, in functie de recomandarile cunoscutilor si in functie de buget.

Exista chiar si persoane care isi cumpara un aparat epilare definitiva pentru acasa, pe care il folosesc ori de cate ori este necesar pentru a elimina parul crescut in anumite zone ale corpului.

Persoanele care au de gand sa urmeze un tratament epilare definitiva la salon, cu siguranta trebuie sa cunoasca protocolul in epilarea cu laser, iar acest protocol include un numar de 6 – 8 sedinte desfasurate undeva intre 4 si 10 saptamani, in functie de zona corpului care trebuie epilata.

Acest interval depinde foarte mult in functie de zona tratata, astfel ca pentru zonele mici precum fata, zona inghinala sau zona axilelor, se recomanda o sedinta la 4-6 saptamani.

In schimb, atunci cand discutam despre zonele mai mari care urmeaza sa fie tratate, precum zona membrelor inferioare, trebuie precizat faptul ca se recomanda o sedinta la 8 – 10 saptamani.

Tot protocolul unui tratament de epilare definitiva cu laser spune ca firele de par nu trebuiesc smulse cu aproximativ 2 – 4 saptamani inainte de inceperea tratamentului, si nici pe toata durata tratamentului. In schimb, ele pot sa fie taiate cu lama de ras sau cu crema epilatoare, insa se recomanda ca parul sa fie indepartat cu putin timp inainte de ziua terapiei pentru ca tinta terapiei este foliculul pilos, si nu firul de par.

Se spune ca pentru ca tratamentul de epilare definitiva sa aiba cele mai bune rezultate, este indicat ca persoanele supuse tratamentului sa respecte atat periodicitatea cat si toate indicatiile primite de la medicul specialist.

In cazul in care pacientul respecta toate cerintele si sfaturile medicului specialist, procedura de epilare definitiva se desfasoara corect, iar astfel nu mai este nevoie de refacere cutanata sau de diferite restrictii.

Asadar, atat femeile cat si barbatii care isi doresc ca pe timpul sezonului cald si nu numai, sa se simta confortabil in pielea lor, pot opta oricand cu incredere pentru un tratament de epilare definitiva.

digitalcomputer.ro

In conditiile in care tratamentul se desfasoara intr-un salon de infrumusetare, si este efectuat de catre un specialist, cu siguranta nu exista nici un risc, si nici un efect advers. Ce conteaza insa foarte mult, este faptul ca acum si persoanele care nu au timpul necesar pentru a merge la salon, se pot epila acasa definitiv, pentru ca pe piata se gasesc aparte pentru epilarea definitiva, la cele mai bune preturi.

Be Sociable, Share!