Seo solutions by Seoday
Share Button

Samsung Galaxy S4 impreuna pentru o viata mai buna Compania Samsung Electronics Co.,Ltd. este lider de piata , la nivel mondial , pe sectorul electronice si electrocasnice . A ajuns la acesta performanta datorita investitiilor majore in cercetarea si dezvoltarea unor tehnologii revolutionare care au schimbat total universul electronicelor si electrocasnicelor .In prezent compania se poate lauda cu vanzari anuale care depasesc suma de 201 mii de miliarde de woni .

Produsele marca Samsung se regasesc in oferta fiecarui dealer de electronice si electrocasnice , asadar nu puteau sa lipseasca din gama de produse pusa la dispozitia dumneavoastra de Dwyn Shop , un dealer cu traditie pe piata online din Romania . Brandul Dwyn.ro va pune la dispozitie cea mai buna oferta de telefoane ieftine , si nu numai . Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati Dwyn.ro .

Samsung Electronics Co.,Ltd. a lansat in 15 martie 2013 la New York in SUA ce-a de-a patra generatie de Galaxy S , modelul Galaxy S4 – „Life companion”. Un smartphone creat ca un tribut pentru tot ceea ce este important in viata noastra , a consumatorilor , pentru a ne face viata cotidiana mult mai usoara si mai placuta , pentru a redefini stilul de viata .

In sfarsit cineva a gandit un gadget care sa se preocupe pentru viata si sanatatea utilizatorului . Poate parea oarecum de domeniul fantasticului , insa este cat se poate de real si se numeste Samsung Galaxy S4 .

Un smartphone elegant care dispune de cele mai avansate tehnologii ale momentului ce face ca fiecare moment din viata noastra sa devina de neuitat .

Daca pana acum toata atentia era acordata simplificarii lucrurilor si nu semnificatiei lucrurilor , iata ca incet incet acesta gandire devine de domeniul trecutului . Samsung Galaxy S4 este un smartphone care nu numai ca ne aduce mai aproape de cei dragi dar si intelege importanta pastrarii unei bune relatii cu acestia .

Un design spectaculos , minutios lucrat , cu o rama ingusta care incorporeaza un ecran spatios pentru o experienta vizuala nemaiintalnita . Ecranul Full Hd Super Amoled de 5 inchi si 441 ppi este capabil sa readea imagini de o claritate deosebita  . Toate acestea intro carcasa foarte usoara de numai 130 g si 7,9mm grosime . Desi este foarte subtire dezvolta o putere impresionanta .

Camera de 13 megapixeli impreuna cu functia Dual camera va permite sa utilizati in acelas timp camera frontala si cea din spate pentru a imortaliza si a filma cele mai importante momente din viata dumneavostra . Deasemenea , aveti la dispozitie o gama variata de efecte speciale cu ajutorul carora puteti redimensiona si combina fotografiile dupa cum doriti .

Functia Dual Video Call va permite ca in timpul unui apel video sa prezentati celor dragi in timp real peisajul magnific de care va bucurati .

Credeati ca asta e tot ? Ei bine nu . Smartphone-ul mai dispune si de 12 moduri de fotografiere printre care si Drama Shot ( va permite sa vizualizati intregul moment intr-un timelapse ) si Sound & Shot ( acum puteti sa inregistrati atat sunete cat si voci in timpul fotografierii ) .

Toate aceste momente deosebite petrecute alturi de cei dragi sunt acum stocate in mod automat intr-un album foto gratie functiei Story Album . Fotografiile sunt selectionate automat in functie de anumite criterii , si ne referim aici la criterii cronologice , geografice sau in functie de evenimentele la care au fost realizate .

Samsung Galaxy S4 a depasit cu mult functiile unui device personal , oferindune posibilitatea de a impartasi momentele si experientele traite cu cei dragi , indiferent unde ne aflam.

digitalcomputer.ro

Be Sociable, Share!