Seo solutions by Seoday
Share Button

Au curs rauri de cerneala odata cu declinul gigantului producator de telefoane Nokia. Pentru foarte multi dintre noi insa Nokia a ramas in istorie ca fiind cel mai bun telefon de care am putut dispune.

Ce e drept chiar si astazi celebrii acumulatori originali Nokia continua sa isi faca treaba extrem de bine, in ciuda faptului ca dispozitivele nu sunt chiar atat de performante. Multi inca le cauta, altii le regreta.

Chiar si in aceste conditii, specialistii Nokia au dezvoltat un nou plan de bataie menit sa “ne dea pe spate”. Au creat un telefon care are la baza functionarea acelorasi acumulatori originali Nokia dar care mai dispune de ceva in plus si anume de atingerea tehnologiei de ultima generatie.

digitalcomputer.ro

Asa s-a nascut noul Nokia Lumia, un smartphone deja solicitat de catre piata de profil, un telefon care promite sa impleteasca performantele sistemului de operare Windows cu calitatile unei autonomii ridicate pentru care cei de la Nokia erau deja cunoscuti.

Lumia a aparut pe piata telefoanelor mobile ca necesitate pentru utilizatorii care considera ca Androidul si iOS-ul nu li se potrivesc. Sistemul de operare pentru aceste telefoane este Windows Phone 8, un sistem destul de puternic ce poate tine piept gigantilor pre-existenti pe piata de profil.

Daca luam separat un model din gama Lumia, spre exemplu noul telefon cu indicativ 930, vom constata ca niciodata navigarea nu a fost mai facila si mai placuta. Desi pictogramele pot fi usor ametitoare pentru cei obisnuiti pana acum cu sistemul iPhone sau Samsung, vom constata cu totii ca acestea pastreaza un curs destul de bine definit si usor de inteles in care se vor aseza cumintele, aplicatiile alese.

Ecranul  Full HD de 5″  ne ofera posibilitatea vizionarii perfecte a imaginilor si a culorilor, iar camera cu care este dotat telefonul, de 20 MP (Pureview), scoate pozele mai clare si mai luminoase decat oricand. Frumusetea ecranului Super Sensitive Touch cu care este dotat acest model de telefon consta in faptul ca nivelul vizibilitatii acestuia este foarte mare indiferent de conditiile de utilizare. Procesorul este un Quad-core de 2,2 Ghz, iar rezolutia este Full HD (1920 x 1080).

Aplicatiile nu pot lipsi din peisaj, fireste, noul Lumia putand gazdui tot ceea ce ne este necesar in aceasta privinta. Fie ca vrei cat mai multe jocuri pe telefon, fie ca vrei muzica, fie ca esti dependent de retelele sociale, fie ca doar vrei anumite lucruri care sa te destinda, ele pot fi descarcate cu usurinta si rulate facil datorita procesorului incorporat. Practic telefonul se comporta ca un veritabil smartphone cu procesor puternic, gata sa te bucure cu abilitatile lui.

Asadar Nokia revine pe piata mai puternic decat oricand, si se pare ca va reusi in scurt timp sa capteze un numar destul de mare de utilizatori. Nefiind un telefon foarte scump, el va putea fi achizitionat cu lejeritate din magazinele de profil.

Accesoriile deja pot fi gasite in magazine specializate precum www.accesoriigsm.ro, la preturi deosebit de avantajoase. Cauta-le si tu pe cele care se potrivesc cel mai bine telefonului tau!

Be Sociable, Share!