Seo solutions by Seoday
Share Button

Smartphone-urile au devenit o necesitate pentru noi, astfel ca de fiecare data cand ne vom afla in cautarea unui astfel de dispozitiv, vom alege sa ne indreptam mai intai de toate atentia spre terminalele cele mai performante, care au fost scoase pe piata de catre producatorii de top.

In acest caz, atentia noastra ar trebui sa se indrepte si spre brandul American Apple, care vine in intampinarea noastra cu unul dintre cele mai performante modele de pe piata, si anume modelul iPhone 7 Plus.

Un asemenea telefon poate sa aiba capacitatea de stocare de 32 GB, de 128 GB sau de 256 GB, la fel ca si modelul iPhone 7.

Daca stam sa discutam despre greutatea unui astfel de model, acesta cantareste 188 grame, iar ecranul sau vine cu o diagonal de 5.5 inch, este multi touch realizat dupa tehnologia IPS si are o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli.

Camera foto principala a unui asemenea model este de 12 MP, insa dispune de o multime de specificatii tehnice secundare, despre care nu vom mai discuta in acest articol.

Faptul ca si acest model este la fel de rezistent precum modelul iPhone 7 atat la apa cat si la praf, reprezinta deasemenea un avantaj, pentru ca in momentul in care terminalul va intra in contact cu apa, nu va fi nevoie de o vizita rapida la un service iPhone.

Referitor la autonomia bateriei, trebuie mentionat faptul ca acest model, se bucura de o autonomie mai buna cu maxim o ora, in comparative cu modelul iPhone 6 Plus. Telefonul poate fi pastrat in standby pana la 15 zile, iar durata de convorbire este de pana la maxim 21 de ore in 3G.

Sistemul de operare al acestor terminale este iOS 10, si dupa cum spun expertii de la Apple, reprezinta cel mai avansat si cel mai performant sistem de operare mobil din lume.

Ei bine, daca pana acum am discutat doar despre punctele forte ale terminalelor iPhone 7 Plus, acum ar fi corect sa amintim si cateva aspecte neplacute ale acestora.

In primul rand, trebuie precizat faptul ca preturile lor sunt destul de piperate pentru oamenii de rand din Romania, iar din acest motiv multa lume nu isi cumpara astfel de telefoane.

Chiar si preturile accesoriilor sunt destul de piperate comparativ cu preturile accesoriilor pentru alte telefoane. In cazul unei eventuale defectiuni, piesele pentru iPhone 7 Plus vor fi deasemenea mari, asa ca din aceste motive, nu se prea merita sa iti cumperi un asemenea smartphone.

Desi atunci cand il utilizezi ti se mare mai mult decat ok, dimensiunile acestui model pot reprezenta o problema, mai ales daca iti vei dori sa tii telefonul in buzunar, pentru ca in functie de adancimea acestuia, sunt sanse ca telefonul sa nu incapa in buzunar.

digitalcomputer.ro

Si acum ca am adus in discutie atat punctele forte cat si punctele mai putin placute ale acestor dispozitive, analizand mai bine situatia, cu siguranta se merita achizitionarea unui astfel de terminal de la Apple.

Be Sociable, Share!