Share Button

In momentul in care blogul tau personal, sau site-ul pe care il detii nu se bucura de traficul mare la care ai sperat, cu siguranta trebuie sa cauti o metoda eficienta pentru a reusi sa atragi un numar cat mai mare de vizitatori.

In acest sens, ai putea cauta o companie de optimizare seo Braila, care datorita faptului ca iti va oferi cele mai bune servicii seo din punct de vedere calitativ, iti va ajuta site-ul sau blogul sa aiba o pozitionare excelenta in pagina cu rezultate Google.

O firma de success care activeaza in acest domeniu, cu siguranta are o experienta bogata si un portofoliu impresionant de clienti, si iti va putea fi de mare ajutor, datorita articolelor seo redactate.

Ei bine, in ceea ce priveste redactarea articolelor seo, trebuie mentionat faptul ca sunt cateva secrete si cativa pasi care trebuiesc urmati, pentru ca aceste articole sa fie exceptionale din punct de vedere calitativ.

In primul rand, trebuiesc alese cu o foarte mare atentie cuvintele cheie, iar acestea trebuie sa fie cele cautate si utilizate foarte des de catre oameni atunci cand cauta ceva pe Google, pentru ca doar asa pot sa gaseasca produsele sau serviciile dorite.

Un alt secret este acela de a pune cuvintele cheie la munca, pentru ca nu este indeajuns doar sa se foloseasca cuvinte cheie care sa aiba o densitate de 2-3% intr-un articol.

Cuvantul cheie ar fi ideal sa fie introdus si in titlul articolului, dar si in inceputul si in incheierea articolului, iar aici facem referire la prima si la ultima fraza.

Seo solutions by Seoday

Datorita acestui aspect, cuvintele cheie vor fi descoperite foarte usor de motoarele de cautare, dar si de catre cititori. Daca se va tine cont de acest aspect, sunt sanse mari ca numarul vizitelor pe site sa creasca.

Referitor la continutul articolului, acesta trebuie sa fie relevant. Deasemenea, trebuie ca in continut sa se gaseasca informatii utile, despre care le pasa oamenilor. In cazul in care articolul nu contine informatii relevante, atunci mai mult ca sigur, vizitatorii vor iesi repede de la articol, si nici nu vor mai accesa site-ul sau blogul tau, spre care ii va redirectiona cuvantul cheie.

Tot referitor la continutul articolului, este important de precizat faptul ca un articol seo trebuie sa contina aproximativ 500 de cuvinte, astfel incat vizitatorul sa poata acumula informatiile necesare.

Cu siguranta sunt si articole seo care contin doar 300 de cuvinte, insa daca acestea au un continut bogat in informatie, si bine structurat, atunci totul este in regula.

Un alt sfat util in redactarea articolelor seo, este acela ca trebuie ca aceasta munca sa fie editata. Sunt atat scriitori profesionisti de articole seo, cat si persoane care isi doresc sa invete aceasta munca.

In acest sens programe precum OpenOffice, Microsoft Word sau Google Docs sunt ideale, pentru ca au rolul de a usura acest proces de redactare al articolelor.

digitalcomputer.ro

Este iarasi important sa se evite paragrafele lungi si frazele fara sfarsit, pentru ca vor oferi un aspect inestetic articolului.

Be Sociable, Share!