Share Button

Departamentul IT este deosebit de important in orice companie. De functionarea lui foarte buna depinde bunul mers al unei afaceri, in mare parte. Dar unele companii opteaza pentru o externalizare it deoarece managerii lor au constatat ca aceste servicii pot fi mai bine executate astfel, iar eficienta asigurata de companiile din domeniu este maxima.

Prin serviciile de externalizare IT se poate asigura mentenanta retelei de calculatoare si internet dintr-o companie, consultanta (ori de cate ori este nevoie), precum si service-ul, in cazul in care apar defectiuni neprevazute ale calculatoarelor folosite in acea companie. Astfel, un intreg departament IT dintr-o companie poate fi inlocuit cu succes prin servicii de externalizare IT, raducandu-se mult costurile presupuse de angajarea de personal.

Mentinerea unor angajati care sa se ocupe de acest departament implica unele costuri mult mai ridicate decat situatia in care serviciile de acest tip sunt externalizate. Este posibil ca reducerea de costuri sa ajunga si la 30% in unele companii, ceea ce inseamna o suma destul de mare de bani ce poate fi investita intr-un alt sector al companiei tale.

Solutiile gasite de expertii IT sunt numeroase, iar ele sunt oferite clientilor care aleg acest serviciu pentru afacerea lor. In acest fel este redus la minimum si riscul pierderii unor informatii importante pentru compania ta, caci expertiza specialistilor este benefica si in vederea evitarii situatiilor in care virusii infromatici fac ravagii intr-o retea de calculatoare atacata de hackeri.

Externalizarea de servicii IT se face in general in baza unui abonament lunar pe care il alege clientul. E important insa sa se faca si o expertiza in prealabil, caci astfel se pot determina eventualele costuri ale aboamentului, iar expertii iti vor putea spune de ce anume are nevoie compania ta in aceasta privinta a serviciilor IT.

Raspunsul dat de reprezentantii unei companii IT in rezolvarea problemelor este mereu prompt si duce la remedierea rapida a problemelor si defectiunilor aparute. Suportul poate fi oferit si telefonic, in cazul in care problemele semnalate nu sunt atat de complexe si pot fi remediate cu usurinta.

In orice companie, tehnologia folosita trebuie sa fie inlocuita din cand in cand. Compania IT care o alegi pentru aceste servicii iti poate face o evaluare corecta si iti spune ce iti trebuie pentru achizitiile pe care le vei face in viitor. In plus, expertii desemnati vor gasi solutii flexibile pentru folosirea sau valorificarea echipamentelor uzate din compania ta.

Seo solutions by Seoday

Interventiile sunt facute la sediul clientului sau al companiei, iar calculatoarele care sunt afectate de defectiuni sunt reparate chiar si la sediul companiei IT, in cazul in care se opteaza pentru aceasta solutie prin intermediul abonamentului incheiat cu aceasta.

Pretul lor nu este unul ridicat daca te gandesti la numeroasele avantaje pe care acestea ti le aduc in timp. Astfel, vei evita problemele suparatoare intampinate zi de zi de angajatii tai si vei putea merge mai departe cu afacerea ta, avand alaturi tehnologia performanta pe care o doresti.

Be Sociable, Share!