Share Button

Cumparam ceasuri pentru diverse motive si de aceea este foarte important sa stiti toate detaliile de care este bine sa tineti cont in momentul in care faceti asemenea achizitii.

In primul rand ne adresam acelor persoane care nu au aceasuri dar care isi cauta si nu stiu ce sa aleaga si mai jos va oferim toate sfaturile necesare pentru a gasi ceea ce vi se potriveste.

Cele mai multe companii au modele apreciate si bune, care sunt cautate si care au revizii bune chiar si in standarde ceva mai exigente. Multe dintre companiile acestea au si modele cu probleme si in cele ce urmeaza va vom spune la ce ar trebui sa fiti atenti in momentul in care va cumparati un ceas si daca vreti ca acesta sa va tina mult si sa il utilizati pentru cat mai mult timp.

Daca sunteti in cautarea unui ceas, orice fel de ceas, un ceas care sa aiba un pret mai mare de 100 de euro, atunci este bine sa va orientati catre unul cu sticla rotunda pentru ca acestea rezita mult mai bine la apa. Stim ca suna ridiciol, insa chiar asa este.

Daca ii spargeti sticla un astfel de ceas va fi mult mai simplu de reparat iar la cele care au sticla patrata ori dreptunghiulara pot sa apara si complicatii nedorite. Uneori nu veti putea gasi sticle corespunzatoare care sa se si potriveasca iar reparatiile sunt mai scumpe si cate o data cei care le schimba trebuie sa ia legatura cu producatorii iar acest lucru va duce la cresterea pretului.

Incercati sa cumparati un ceas care este facut in totalitate din otel. Sunt multe branduri si unele din ele sunt de top care utilizeaza pentru ceasuri modele cu capac de otel si restul din alt material iar asta poate duce si la corodarea marginilor de imbinare existente intre metale si in acest fel ceasul isi va pierde din rezistenta impotriva apei. In general ceasurile fabricate doar din otel sunt marcate pe partea din spate.

Rezistenta la apa este un aspect critic. Este recomandat sa va alegeti ceasuri care a minim 100 M rezistenta si un capac cu surub. Toate acestea sunt foarte importante.

Seo solutions by Seoday

Sticla din safir este foarte buna atunci cand vreti un ceas care sa aiba sticla greu de zgariat. Ceasurile de calitate suporta orice tratament si se zgarie mult mai greu. Fiti atenti si la bratari si cautati ceasuri carora sa le puteti schimba bratarile usor. Pentru unele ceasuri schimbarile sunt simple, usoare si ieftine si la altele este recomandat sa apelati la producatori. Fiti atenti la zona de imbinare a curelelor.

digitalcomputer.ro

Daca urmariti toti pasii de mai sus aveti toate sansele sa va alegeti un ceas bun, indiferent de la ce firma ar fi el, chiar si la un pret accesibil. Prin urmare sa recapitulam, ceas cu sticla rotunda, din otel, cu 100 m rezistenta la apa si cu capac cu surub si daca se poate si din sticla de safir atunci avantajul va fi in mod cert de partea voastra.

Be Sociable, Share!