Share Button

In momentul in care mergeti intr-un magazin pentru a gasi accesorii telefoane si cautati modele de casti cea mai importanta recomandare este sa tineti cont de faptul ca sunt mai multe modele de casti din care puteti sa alegeti.

Daca aveti nevoie de casti pe care doar sa le luati la plimbare puteti opta si pentru modele putin mai ieftine, dar daca vreti de exemplu sa faceti jogging sau sa va ocupati de alte aspecte similare este posibil sa fie necesar sa aveti casti care sa stea fix pe ureche si care sa nu se deplaseze din simplul motiv ca este foarte posibil sa aveti un mare disconfort si sa nu le puteti folosi in modul pe care vi-l doriti.

Castile de calitate buna  ofera o calitate excelenta a sunetului, ceea ce este remarcabil in raport cu driverele lor mici. Cu toate acestea, raspunsul la bas poate fi slab in unele modele, mai ales cele care se potrivesc prost in canalul urechii. Cateva modele au huse interschimbabile pentru a oferi o mai buna adaptare in canalul urechii.

digitalcomputer.ro

Casti si antene de anulare a zgomotului: Dupa cum stiu multi navetisti, ascultarea muzicii in timp ce calatoriti cu masina, trenul sau avionul este ingreunata de nivelul general de zgomot de fundal. Pentru ascultatorii critici, acest lucru poate fi frustrant, deoarece sunt blocate nuantele muzicii.

Castile de anulare a zgomotului sunt concepute pentru a elimina zgomotul de fundal. Ele fac acest lucru prin intermediul tehnologiei de anulare a fazelor. Unele modele incorporeaza tehnologia Bluetooth pentru confortul fara cablu si conectivitatea cu calculatoarele si smartphone-urile.

Casti fara fir: avantajul de a nu avea cablu este evident: aveti libertatea de a va deplasa in timp ce ascultati. Acestea functioneaza pe trei tipuri de tehnologie de baza: infrarosu, RF si diverse tehnologii digitale, inclusiv Bluetooth.

Modelele cu infrarosu au o distanta de receptie mai scurta si necesita o orientare a vederii catre emitatorul unitatii de baza.

Seo solutions by Seoday

Ele ofera, de asemenea, de obicei cea mai mica calitate a semnalului. Modelele RF transmit mai departe si vor functiona prin pereti, dar zgomotul si calitatea sunetului pot pune probleme.

Convertorul digital converteste semnalele la un semnal codificat digital, apoi castile il transforma inapoi in analog. Acest tip este mai silentios decat infrarosu si RF, dar mai scump. De asemenea, ele necesita energie pentru transmitator si pentru baterii pentru casti.

Casti DJ: Exista destul de multe casti destinate utilizarii de catre DJ. Acestea sunt de obicei circumaurale, casti inchise inapoi concepute pentru izolare. Multe sunt casti standard cu doua cane, dar DJ-ii folosesc si casti cu o singura fata, cu o singura parte.

Acest lucru le permite sa auda mixul si camera simultan. De obicei, castile DJ sunt mai puternice, astfel incat acestea sa poata fi auzite la niveluri ridicate ale sunetului ambiental.

Multi au casti rotative pentru confort si cabluri detasabile, care pot fi inlocuite. In general, castile DJ sunt construite in mod robust pentru a face fata mai multor tipuri de utilizare.

Be Sociable, Share!