digitalcomputer.ro
Share Button

Este evident faptul ca piata telefoanelor mobile este aproape saturata cu smartphone-uri atat noi cat si de generatie mai veche, fie ele folosite sau nefolosite.

Atunci cand vechiul telefon nu mai face fata cerintelor pe care le avem sau pur si simplu nu mai functioneaza deloc, intrebarea pe care trebuie sa ne-o punem in primul rand este daca dorim sa ne achizitionam un telefon mobil folosit sau unul nou.

Exista avantaje de ambele parti si este bine sa le avem in vedere  mai ales daca nu avem un buget atat de mare pe care sa il alocam noii achizitii.

Seo solutions by Seoday

Cei mai multi dintre noi vom fi foarte atrasi de ideea de a cumpara un smartphone nou. Acest lucru se datoreaza in primul rand faptului ca vom avea garantie pe telefon, ceea ce se poate dovedi foarte util in cazul in care suntem oarecum predispusi la a scapa telefonul pe jos sau avem pur si simplu ghinion cu astfel de dispozitive electronice.

Daca avem un buget limitat si dorim un telefon performant atunci va trebui sa optam pentru unul second hand. Putem sa cumparam un telefon second hand cu anumite defectiuni la un pret avantajos si sa il reparam la un service GSM pentru o suma modica. Avem la dispozitie service-uri de incredere care ofera reparatii iPhone Bucuresti la preturi foarte convenabile, astfel incat aceasta optiune se poate dovedi una foarte buna.

Exista cu siguranta un anumit risc pe care ni-l asumam atunci cand vrem sa cumparam un telefon mobil second hand. Chiar daca e greu de crezut, inca mai exista oameni dispusi sa incerce sa ne pacaleasca cu oferte de tipul „chilipir”.

Cea mai buna metoda de a evita complicatiile si posibilitatea de a fi tepuiti este sa ne ferim de acele oferte care par prea bune pentru a fi adevarate. O practica foarte buna prin care putem fi siguri de starea generala a unui telefon mobil second hand pe care dorim sa-l achizitionam este aceea de a merge cu el la un service GSM autorizat pentru a ii face o evaluare profesionista.

Atat timp cat putem face acest lucru inainte de a achizitiona smartphone-ul dorit putem fi siguri ca facem o alegere buna.

Cei care nu au rabdarea sau timpul necesar pentru a evalua ofertele de pe piata telefoanelor mobile second hand pot totusi apela la service-uri GSM autorizate care le pot oferi sfaturi in functie de preferinte si de buget.

Atat timp cat ne pricepem cat de cat la a evalua noi insine un telefon mobil folosit, achizitionarea si repararea acestor dispozitive pentru a le vinde atunci cand vom dori altceva se poate dovedi o alegere relativ profitabila. In acelasi timp avem ocazia de a folosi si testa unele dintre cele mai performante smartphone-uri de pe piata.

Indiferent de alegerea pe care o facem este indicat sa trecem pe la un service GSM pentru achizitionarea si montarea unei folii protectoare pe ecran pentru a prelungi pe cat se poate durata de viata a telefonului. Putem afla mai multe despre cum putem personaliza sau repara un smartphone pe http://www.servicegsm.ro/iphone/.

Be Sociable, Share!