Share Button

Ceasurile inteligente reprezinta o alternativa pentru cei care care isi doresc sa poarte un ceas modern la incheietura mainii. Producatorul de ceasuri Tag Heuer va pregati o surpriza pentru clientii sau anul acesta, prin lansarea unui ceas inteligent in colaborare cu Google si Intel. Acest ceas elvetian se va baza pe tehnologia Intel si pe platforma Android Wear.

Din data de 24 aprilie 2015 romanii isi vor putea comanda un Apple Watch la preturi cuprinse intre 350 de dolari si 17.000 de dolari pentru modelul cu aur de 18 carate. Acesta este si primul produs nou important care a fost lansat de Apple in ultimii cinci ani. Daca pana acum ceasurile inteligente cu Apple Wear nu s-au bucurat de succesul preconizat, este posibil ca modelul  care va fi conceput de producatorul de ceasuri Tag Heuer sa se bucure de o mai mare popularitate.

Cu toate ca directorul companiei Tag Heuer nu a oferit detalii cu privire la pretul sau designul viitorului ceas inteligent, acesta  a declarat ca doreste sa lanseze in trimestrul patru primul smartwatch de lux cu sistemul de operare Android. Daca acest ceas va fi lansat, va deveni un concurent direct pentru Apple Watch.

Seo solutions by Seoday

Compania Tag Heuer a luat nastere in anul 1860, fiind infiintata de catre Eduard Heuer la varsta de 20 de ani. La scurt timp de la infiintarea companiei, tanarul maestru ceasornicar obtine primele sale brevete si impresioneaza prin inovatiile pe care le aduce pe piata de ceasuri elvetiene.

Ceasurile sale se bucura de o calitate inalta si sunt realizate prin respectarea standardelor de calitate, pentru a oferi clientilor sai produse calitative, cu o prelungita durata de viata. Ceasurile din colectiile Tag Heuer Carrera, Aquaracer, Link, Formula 1, Monaco si Golf dispun de functii moderne si design placut, pentru a raspunde cerintelor exigente ale clientilor.

Prin ce caracteristici se remarca modelele de ceasuri Tag Heuer? Acestea dispun de carcasa realizata din otel inoxidabil placat cu aur, titan, diamante, cadran MOP sau valva heliu, iar geamul este din cristal safir antireflex. Cureaua acestor ceasuri este din piele de vitel, aligator sau piton, cat si din silicon, iar daca alegeti un ceas cu o frumoasa bratara, aceasta este realizata din otel inoxidabil placat cu aur de 18 carate.

Alaturi de mecanismele quartz, mecanic cu intoarcere manuala sau automata, ofera si ceasuri electro-mecanice, rezistente la apa. Functiile pe care le veti intalni la ceasurile Tag Heuer sunt urmatoarele: tahimetru, GMT, ziua saptamanii, calendar perpetu, cronograf sau data.

digitalcomputer.ro

Este foarte adevarat ca piata ceasurilor inteligente este inca la inceput, iar implicarea brandului elvetian in producerea de smartwatch-uri este cu totul inedita. Pana la lansarea noul ceas inteligent, puteti accesa site-ul www.topceas.ro, pentru a alege unele dintre cele mai frumoase modele.

Chiar daca  unii utilizatori prefera ceasurile inteligente, altii raman dedicati ceasurilor clasice, iar la acest capitol Tag Heuer nu ne dezamageste. Ceasurile sale de lux se evidenteaza prin functionalitate si design si sunt accesorii de care cu greu ne vom mai desparti.

Be Sociable, Share!