digitalcomputer.ro
Share Button

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul ca telefoanele mobile inteligente ne-au creat dependenta, iar acesta este si motivul datorita caruia fiecare dintre noi, in momentul in care avem nevoie de un astfel de dispozitiv, vom cauta cele mai atractive oferte pentru noi.

De regula, utilizatorii care isi doresc sa utilizeze un smartphone pe care sa il poata folosi o perioada de timp mai indelungata, isi vor indrepta atentia spre modele care apartin unor branduri de top de pe piata, iar in topul preferintelor celor care detin un smartphone, se afla modelele de la Samsung, si modelele iPhone.

In ceea ce priveste dispozitivele celor de la Apple, trebuie specificat faptul ca toate au un pret destul de ridicat, astfel ca, o multime de utilizatori care isi doresc un smartphone de la acest producator, isi vor indrepta atentia foarte repede spre modelele altor branduri, care sunt mai ieftine.

Spre deosebire de brandul concurent, cei de la Samsung vin in intampinarea clientilor cu mai multe modele de telefoane, astfel ca se pot cumpara dispozitive ale acestui brand, pentru orice buzunar.

De exemplu, cei care isi doresc sa isi cumpere un terminal extrem de performant, isi vor indrepta atentia spre modelul Samsung Galaxy S8, care este cel mai nou model al acestui brand, insa vor putea opta si pentru modele mai ieftine, precum un Galaxy A5, sau un model Galaxy J5 de exemplu.

Trebuie insa specificat si faptul ca sunt o multime de utilizatori care nu prefera brandurile mai sus amintite, astfel ca vor cauta sa isi cumpere un telefon care sa aiba specificatii tehnice decente, la un pret atractiv.

De exemplu, sunt o multime de utilizatori de smartphone care atunci cand au nevoie de un smartphone, isi indreapta atentia spre terminalele celor de la Allview de exemplu.

In primul rand, atunci cand iti cumperi un dispozitiv al acestui brand, te poti bucura de faptul ca terminalul are specificatii tehnice impresionante, insa nu trebuie sa platesti foarte multi bani pentru achizitionarea sa.

Chiar si in cazul unei posibile defectiuni, daca stai sa te gandesti, nu te costa la fel de mult sa repari un telefon Allviwe, precum te costa reparatia unui terminal de la Samsung sau de la Apple.

Tot facand o comparatie intre aceste branduri, daca de exemplu vei cauta touchscreen Allview, sau orice alta piesa pentru telefoanele acestui producator, vei observa faptul ca nu vei avea la fel de mult de platit, precum pentru piesele terminalelor care apartin de brandurile mai sus mentionate.

Nici ideea de a opta de exemplu pentru un model Huawei nu ar fi una rea, mai ales in conditiile in care acest brand a evoluat foarte mult in ultimul timp, iar in prezent produce telefoane care detin specificatii tehnice pur si simplu remarcabile.

Asadar, vei putea sa gasesti smartphone-uri la preturi atractive, care desi nu sunt de la brandurile de top de pe piata, iti vor fi foarte folositoare, si mai mult ca sigur, te vei felicita pentru alegerea facuta in momentul in care vei vedea cum ruleaza un astfel de telefon.

Be Sociable, Share!