Share Button

Petrecerile de la birou sau cele aniversare tind cateodata sa fie foarte plictisitoare. Acum poti evita ca invitatii tai sa nu regrete ca au participat la petrecerea ta, prin achizitionarea unor accesorii petrecere.

Accesoriile de petrecere conteaza foarte mult atunci cand vine vorba de divertisment, asadar cu siguranta le vor placea cateva tuburi de confetii si propsuri cu specificul petrecerii.

Daca vorbim de o petrecere aniversara a unei persoane dragi, cum ar fi sotul, sotia, mama, tatal sau copii, puteti achizitiona accesorii de petrecere pentru toate tipurile. Pentru petrecerile aniversare cu siguranta nu trebuie sa apelati la o firma specializata in decoruri, asta daca petrecerea nu este una fastuoasa si invitatii sunt in numar mare.

digitalcomputer.ro

La intrarea incaperii poti pune baloane din folie cu mesajul “Happy Birthday”. Aceste baloane sunt colorate si nu sunt atat de sensibile la lovituri. Pe langa asta, le puteti tine o perioada lunga de timp pentru ca nu se vor sparge, doar desumfla. Daca este vorba de persoana iubita, adauga si cateva baloane cu mesajul “I Love You”, care sunt confectionate tot din folie.

Daca ai un spatiu special amenajat pentru gustarile dulci si pentru tort, amplaseaza cateva baloane cu confetii pe care sa le spargi in momentul suflarii in lumanari. Baloanele cu confetii sunt ideale pentru o persoana indragostita de sclipici.

Amenajeaza un spatiu special pentru fotografii si pune cateva propsuri cu care invitatii si sarbatoritul isi pot face poze. Pe fundalul fotografiilor pot aparea baloane cu varsta sarbatoritului si cateva palarii din fetru pentru pozele amuzante. Daca esti un mare fan al baloanelor, nu te chinui sa le umfli prin suflu, iti punem la dispozitie si pompa electrica pentru umflarea lor.

Pune in colturile incaperii un suport pentru 7 baloane. Acest suport are posibilitatea de a tine baloane la inaltimi diferite.

In cazul in care iti doresti baloane cu mesaje in romana, le poti achizitiona tot de la noi. Baloanele din folie care nu se sparg, cu mesajul “La Multi Ani” se pot agata sau mentine in aer daca sunt umflate cu heliu.

Pentru petrecerile diverse, precum cele de Halloween, poti gasi o gama variata de accesorii pentru petrecere. Poti gazdui o petrecere reusita de Halloween la care sa participe toti prietenii.

Intr-o incapere sau in exteriorul ei poti pune candele din ceramica cu diferite modele (dovleac, fantome, tartacute). Pe piesele de mobilier poti adauga dovleci sau fantome din plastic care sunt prevazute cu led. Pentru distractia si fotografiile reusite achizitioneaza si cateva masti.

Agata cateva lampioane cu led care au motive de Halloween si cativa lilieci din cauciuc care sa “sperie” invitatii. Cordelutele cu diferite modele au si ele un rol important in ceea ce priveste fotografiile.

Pe masa unde se afla gustarile pune si cateva degete de vrajitoare pentru un efect mai “scary”. Pe fiecare dintre farfurii adauga cate un deget. Gustarile dulci le poti pune intr-o galetusa in forma de dovleac.

Accesoriile pentru petreceri au un impac deosebit asupra invitatilor, petrecerea ta va capata un alt aspect odata cu achizitionarea acestor accesorii. Nimic nu va mai fi plicitisitor, iar atmosfera va fi una de distractie.

Be Sociable, Share!