Seo solutions by Seoday
Share Button

Atunci cand esti in cautare de solutii pentru gazduire, vei intalni mai multi termeni, printre care gazduire directa, gazduire shared, sau gazduire VPS.

Ei bine, acesti termeni pe care ii vei intalni, reprezinta de fapt solutii diferite pentru ca site-ul tau sa fie gazduit pe un server. Inainte ca site-ul sa poata sa fie vizibil si sa fie accesat de catre vizitatori, el trebuie sa fie gazduit.

Ca si modalitati de gazduire, poti sa optezi pentru propriul server, pentru servicii dedicate, sau chiar si pentru un server VPS, care in cele din urma se va dovedi a fi cea mai inspirata alegere.

De exemplu, serverele VPS bazate pe colud, cuprind o infrastructura foarte bogata, avand copii de rezerva completate in fiecare zi, dar si un panou de control foarte usor de folosit, si administrare de baza.

Un astfel de server VPS, cu siguranta cuprinde si o serie de caracteristici, pe care le vom prezenta pe scurt in continuare. In primul rand, panoul de control poate sa fie personalizat, si te ajuta sa detii o gama larga de sarcini de management.

Dintre aceste sarcini amintim sarcina de pornire – oprire, sarcina de repornire, instalarea unui sistem de operare nou, schimbarea parolei root, satisticile serverului si informatii in timp real de folosire a resurselor, dar si grafice de retea, restaurare, backup. Cam acestea sunt cele mai importante sarcini cuprinse de panoul de control.

O alta caracteristica a serverelor VPS, o reprezinta unitatile de disc Intel SSD. Nodurile de alimentare ale unei astfel de platforme pot sa fie alimentate de catre procesoare Intel, dar o astfel de platforma se va baza si pe unitati de disc SSD Intel, care sunt protejate datorita tenhologiei RAID – 10, ceea ce poate oferi o rata de I/O, cu pana la 500% superioara comparativ cu unitatile obisnuite de disc.

digitalcomputer.ro

Backup-urile date enterprise reprezinta o alta caracteristica importanta a serverelor VPS. Acestea fac treaba usoara, pentru ca o platforma VPS cu siguranta stie cat de importante sunt datele pentru tine ca si client, astfel ca iti vei putea crea oricand un instantaneu al serverului, pe care il vei putea restaura in orice moment, cu un singur click in panoul de control.

Asadar, dupa cum se poate vedea, pentru clientii interesati, se pot gasi mai multe tipuri de gazduire, iar fiecare va alege modalitatea de gazduire a site-ului, care considera ca i se potriveste cel mai bine, insa cu siguranta cei care vor opta pentru gazduirea de tip VPS, vor face cea mai inspirata alegere.

Cu siguranta vei putea sa gasesti o multime de platforme care iti pun la dispozitie in orice moment astfel de servere pentru gazduirea site-ului tau, insa trebuie sa studiezi inainte de toate foarte bine piata, iar abia apoi sa alegi sa colaborezi cu o anumita platoforma.

Referitor la preturile pe care va trebui sa le platesti pentru serviciile de gazduire de care beneficiezi, cu siguranta vei putea sa beneficiezi de tot felul de pachete, astfel ca poti sa iti alegi un pachet de servicii ideal pentru site-ul tau.

Be Sociable, Share!